varaukset@caruzello.fi
Tivolikuja 1, 00510
Helsinki - Keittiömaailma
Kattila 2. krs, Linnanmäki
010 5722 391

Kahvilassa ma-pe lounas klo 11.30-14.00

Caruzello on moderni eurooppalaishenkinen perheravintola ja juhlasali, joka muuntautuu niin buffetista seminaaritilaisuuksiin kuin cocktailjuhlista istuviin illallisiin. Caruzellon kahvila Carccila palvelee asiakkaita Linnanmäen Peacockteatterin aulassa. Linnanmäen ollessa kiinni, sisään pääsee Merimaailma SeaLifen ovesta (Tivolitie). Tarjolla kahvilatuotteiden lisäksi on päivittäin vaihtuva lounasbuffet. Yli 10 hengen pöytävaraukset ja tiedustelut osoitteeseen varaukset@caruzello.fi.

Pyydä tarjous!

Caruzello juhlasali on tila, jossa voidaan järjestää 30-500 hengen tilaisuuksia laidasta laitaan. Oli sitten kyseessä yrityksen kick-off, häät, synttärit tai teatteri-illallinen (voidaan yhdistää viereisen Peacock-teatterin näytöksiin); me hoidamme homman. You name it, we'll do it! Yksityistilaisuudet myynti@soupster.com.

Caruzello - map

Syksy on tullut Caruzelloon, mutta kahvila Carccila palvelee joka päivä, myös maistuvalla kotiruualla klo 11-14.30 🍴 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Sataako vai paistaako, ei osaa päättää. Se on kuitenkin varmaa, että Caruzellossa on tänäänkin tarjolla monipuolinen ja maukas buffet!
Olemme avoinna klo 12-21 ja buffet on tarjolla klo 12-20. Tervetuloa! :)
... See MoreSee Less

View on Facebook

Herkkuja pöydät notkollaan-syömään! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Äitipupu on saapunut 😀 tulkaapa moikkaamaan! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Kylläpä oli hieno, aurinkoinen Lintsi-päivä tänään! 😊
Huomenna torstaina 2.7. Caruzello on suljettu yksityistilaisuuden vuoksi, mutta perjantaina taas rokataan normaalisti klo 12-21!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Good vibes are contagious